Strast pretvorena u profesiju…

Delatnost


Bavimo se projektovanjem, konstruisanjem, proizvodnjom i montažom mašina i kompletnih linija za punjenje i pakovanje različitih vrsta proizvoda u različiti tip ambalaže.

Automatizacija

Omniprojekt za svoje mašine i linije projektuje svoj elektro upravljački sistem sa sopstvenim softverom, uz upotrebu komponenti zapadnih proizvođača. 

Razvoj

Mladi tim inženjera radi na razvoju mašina prototipova kao i na stalnom unapređenju i optimizaciji mašina i linija u standardnom proizvodnom programu.

Tržište

Glavno tržište pored Srbije su bivše jugoslovenske republike Bosna, Makedonija, kao i zemlje bivšeg sovjestkog saveza.

Zaposleni u Omniprojektu


Veliki broj zaposlenih je ponikao u Prvoj Petoletci, gde su radili na sličnim pozicijama i na sličnim projektima kao i sada u Omniprojektu.

Blizina Mašinskog fakulteta – Kraljevo, Više tehničke škole Trstenik, kao i srednjih tehničkih škola u Kraljevu i Trsteniku donose veliki broj kadrova za obavljanje različitih vrsta zadataka iz oblasti projektovanja i realizacije projekta. Omni projekt broji 35 zaposlenih.


Preduzeće se nalazi u okolini nekadašnjih velikih giganata mašinske industrije, pre svega “Prva Petoletka”, Trstenik.

 U svom proizvodnom programu Omniprojekt ima mašine za pakovanje kremastih, tečnih, praškastih, zrnastih i komadnih proizvoda. 

Realizovani projekti za velike kompanije kao što su Rubin, Albus, Vital je omogućilo Omniprojektu konsultantsku ulogu u oblastima vezano za nabavku opreme i projektovanje tehnoloških linija.

Izrada Mašina Po GMP Standardima


Rad sa eminentnim farmaceutskim kućama je zahtevalo izradu mašina po GMP standardima i rad sa validacionim protokolima URS, DQ, IQ, OQ, PQ. Primarna oblast Omniprojekta je proizvodnja opreme za pakovanje, ali zbog potreba tržišta Omniprojekt je delom ušao i u procesnu proizvodnju.


2000+


Zadovoljnih kupaca

1400


Prodatih mašina

50000


Sati rada

35


Zaposlenih