Mašine iz Srbije ravnopravne sa konkurencijom iz EU

Na jednom od najvećih sajmova opreme za pakovanje u Evropi, koji je danas otvoren u Varšavi, Omniprojekt izlaže svoje najatraktivnije mašine za automatsko pakovanje koje su u potpunosti projektovane i izrađene u Srbiji

Varšava, 23. april 2024. godine – Danas u 11 sati, svečanom konferencijom u Hali F, varšavskog Ptak Varsav Expo, najvećeg sajma i kongresnog centra u centralnoj Evropi, počeo je prvi dan Varšava Pak, 9. sajma tehnologije pakovanja i amblaže koji se od 23-25. aprila 2024. godine održava u Poljskoj. Tokom prvog dana sajamske medalje za 8 pobednika u 3 kategorije uručili su predstavnici Ogranka Ptak Varsav Ekpo i Nacionalne sajamske komore Poljske.

Na štandu broj E2.10 Hale E, Omniprojekt, srpski lider u oblasti mašina za pakovanje, izložio je najnovije mašine sa kojima želi da dokaže da je brend „Made in Serbia“ ravnopravan evropskim proizvođačima mašina za pakovanje.

Omniprojektov tim u sastavu Aleksandar Bubanja, tehnički direktor, Žarko Todorović direktor prodaje, Stefan Milošković, lider mašinskog biroa i Bojana Bošković, PR, održali su veliki broj sastanaka sa posetiocima, kojima su odgovarali na sva pitanja i pružili im neophodne informacije o proizvodima i uslugama.

Besplatna ulaznica

Registrujte se i obezbedite sebi besplatnu ulaznicu za sajam

„Osnovni cilj našeg nastupa na VaršavaPak je da se predstavimo kompanijama koje se bave pakovanjem i tehnologijama pakovanja, mašinama za pakovanje i etiketiranje, inovativnim rešenjima i automatizacijom procesa u oblasti pakovanja“, prenela nam je danas Bojana Bošković u telefonskom razgovoru. „VaršavaPak je odlična prilika da se Omniprojekt uporedi i pažljivo analizira ponudu na tržištu mašina pakerica Evropske Unije. Događaj takođe pruža odličnu priliku za učešće na konferencijama, radionicama i kongresima industrije u smislu razmene znanja o tržištu i prikazivanje najnovijih tehnologija“.

Varšava Pak je prava investicija za svakog preduzetnika koji želi da proširi grupu potencijalnih poslovnih partnera, izgradi bazu kupaca i ojača svest o brendu na tržištu“.

Branko Babić,
Osnivač i direktor Omniprojekt d.o.o.

Deveto izdanje događaja je fokusirano na izgradnju međunarodnih poslovnih odnosa. Pored Omniprojekta, među prisutnima na sajmu su najveći poljski i svetski brendovi, poput OCEAN SISTEMS, HG ROBOTICS, SPOLEKS, FILMAT, PAKOVARKA, FENIKS SISTEMS, VEINDICH, Łukaszevicz, Green Tree, POLPAK, Pablo, AGJ, Intrek i AVM PAK.

„Industrija ambalaže i tehnologije pakovanja se konstantno menja uporedo sa potrošačkom i zakonskom realnošću koja na nju utiče“, rekao nam je Aleksandar Bubanja. „Zato nam je važno da upoznamo zahteve i sretnemo posetioca iz Poljske, Nemačke, Francuske, Španije, Portugalije, Italije, Velike Britanije, Češke i Slovačke, koji će biti ovde ovih dana. Uvereni smo da srpske mašine imaju šanse u ovakvoj konkurenciji“.

Varšava Pak 2023.

Iz izveštaja sa prošlogodišnjeg sajma

Skoro 20.000 učesnika iz Poljske i inostranstva posetilo je osmo izdanje Varšavskog sajma, uglavnom preduzetnika fokusiranih na međunarodno ugovaranje, iz Nemačke, Francuske, Španije, Portugalije, Italije, Velike Britanije, Češke i Slovačke.

Osmi sajam tehnologije pakovanja održan je od 18. do 20. aprila 2023. godine. Bila je to moderna platforma za diskusiju o inovacijama u industriji i narednim koracima u njenom razvoju. Za većinu učesnike, uspostavljanje poslovnih odnosa podrazumevalo je ulaganje u razvoj na novim tržištima i širenje na manje pristupačne ciljne grupe.

Varšava Pak je industrijski specijalizovan događaj koji se održava na Ptak Varsav Expo, najvećem sajmu i kongresnom centru u centralnoj Evropi. U cilju okupljanja svih grana industrije i stvaranja povoljnih uslova za profesionalne poslovne kontakte, IKS Međunarodni sajam ambalažnih tehnologija i gotove ambalaže omogućio je da posetioci i izlagači pronađu potencijalne poslovne partnere za svoju kompaniju.

MONOBLOK ZA TEČNOSTI
Pouzdan sistem za doziranje tečnosti, transport boca i zatvarača, postavljanje i zatvaranje zatvarača, etiketiranje, laserjet i inspekciju
MONOBLOK ZA TUBE
Pouzdan sistem za doziranje kremastih i pastoznih proizvoda, postavljanje praznih tuba i zatvaranje (varenje, ili pertlovanje) plastičnih ili metalnih (PE ili Al) tuba
MIKSER HOMOGENIZATOR
Kompaktna mašina za vakuumsko mešanje, disperziju i homogenizaciju tečnih, kremastih, pastoznih i viskoznih formi u toplom stanju
Najnoviji blogovi
  • 30 godina posvećeni savršenstvu
    Za nas najvažnija ciljna grupa, od početka je bila farmaceutska industrija, najviše iz razloga što u to vreme nije bilo konkurencije koja je mogla da ponudi opremu za pakovanje u kvalitetu proizvođača sa zapada.
  • Investirati u pakericu, da ili ne?
    10 ključnih argumenata koje treba razmotriti pre odluke o investiciji u opremu za pakovanje, odnosno glavne prednosti mašina za pakovanje
  • Uspeh ne dolazi preko noći
    Intervju sa Brankom Babićem, osnivačem, vlasnikom i direktorom preduzeća Omniprojekt: Balansiranjem unutrašnjih potencijala i spoljašnjih tržišnih zahteva dolazimo do optimalnog poslovanja.
Kategorije

Ostavite komentar