Omniprojekt sa ponosom predstavljao Srbiju na međunarodnom sajmu Interpack 2023

Kompanija Omniprojekt ponosno je predstavljala Srbiju na sajmu ambalaže i pakovanja Interpack 2023 u Dizeldorfu. Kao jedini izlagač iz naše zemlje, osećali smo odgovornost da prikažemo našu stručnost i inovativnost u proizvodnji mašina za pakovanje.

Lista kompanija zainteresovanih za učešće na Interpacku je impresivna, i bili smo ponosni što smo uspeli da se izborimo za izlagački prostor kao jedini predstavnik Srbije. Naša kompanija, Omniprojekt iz Vrnjačke Banje (Novo Selo), specijalizovana je za proizvodnju mašina za pakovanje.

“Imali smo veliki broj posetilaca, što je dovelo do uspostavljanja veoma značajnih kontakata i poslovnih mogućnosti, a bio je i veliki broj posetilaca iz zemalja regiona koji su želeli da vide koja je firma iz Srbije jedini izlagač na sajmu, na šta smo posebno ponosni. Učešće na sajmu nam je omogućilo da se povežemo sa značajnim igračima u industriji i da proširimo poslovne horizonte, ali i da pokažemo našu stručnost, kvalitet i sposobnost da se takmičimo na međunarodnom tržištu. Naš uspeh je samo još jedan pokazatelj da srpske firme imaju potencijal da se izdvoje u globalnoj areni, pa se nadamo da će na narednim sajmovima biti više srpskih izlagača.”
Branko Babić, vlasnik kompanije

Interpack je renomirani sajam industrije ambalaže i pakovanja koji privlači pažnju kompanija ne samo iz Evrope, već i iz celog sveta. Svestrana važnost ovog događaja ne samo za našu industriju već i za globalnu industriju je ogromna. Ovaj sajam predstavlja priliku da se predstave najnovije evropske i svetske inovacije u oblasti ambalaže, materijala, opreme i trendova u pakovanju.

Učestvovanje na Interpacku 2023 je za nas bio vrhunac našeg truda i rada tokom proteklih 30 godina. Zahvaljujemo se svima koji su podržali Omniprojekt tokom ovog značajnog događaja i radujemo se nastavku naše misije pružanja vrhunskih rešenja u industriji pakovanja u godinama koje dolaze.