srenru +381 36 631 610 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Kraljevačka 115, Novo Selo, Vrnjačka Banja, Srbija
Standard
GMP
ISO
9001:2015
Broj #1
u Srbiji
Kontaktirajte Nas

O nama

Omniprojekt - jedan od najvećih proizvođača profesionalne opreme za pakovanje u Srbiji.

Delatnost

Bavimo se projektovanjem, konstruisanjem, proizvodnjom i montažom mašina i kompletnih linija za punjenje i pakovanje različitih vrsta proizvoda u različiti tip ambalaže.

Automatizacija

Omniprojekt za svoje mašine i linije projektuje svoj elektro upravljački sistem sa sopstvenim softverom, uz upotrebu komponenti zapadnih proizvođača. 

Razvoj

Mladi tim inženjera radi na razvoju mašina prototipova kao i na stalnom unapređenju i optimizaciji mašina i linija u standardnom proizvodnom programu.

Tržište

Glavno tržište pored Srbije su bivše jugoslovenske republike Bosna, Makedonija, kao i zemlje bivšeg sovjestkog saveza.

Zaposleni u Omniprojektu

Veliki broj zaposlenih je ponikao u Prvoj Petoletci, gde su radili na sličnim pozicijama i na sličnim projektima kao i sada u Omniprojektu.

Blizina Mašinskog fakulteta – Kraljevo, Više tehničke škole Trstenik, kao i srednjih tehničkih škola u Kraljevu i Trsteniku donose veliki broj kadrova za obavljanje različitih vrsta zadataka iz oblasti projektovanja i realizacije projekta. Omni projekt broji 35 zaposlenih.

Mašinska Industrija

Preduzeće se nalazi u okolini nekadašnjih velikih giganata mašinske industrije, pre svega “Prva Petoletka”, Trstenik.

Proizvodni Pogon

 U svom proizvodnom programu Omniprojekt ima mašine za pakovanje kremastih, tečnih, praškastih, zrnastih i komadnih proizvoda. 

Konsultantska Uloga

Realizovani projekti za velike kompanije kao što su Rubin, Albus, Vital je omogućilo Omniprojektu konsultantsku ulogu u oblastima vezano za nabavku opreme i projektovanje tehnoloških linija.

Izrada Mašina Po GMP Standardima

Rad sa eminentnim farmaceutskim kućama je zahtevalo izradu mašina po GMP standardima i rad sa validacionim protokolima URS, DQ, IQ, OQ, PQ.

Primarna oblast Omniprojekta je proizvodnja opreme za pakovanje, ali zbog potreba tržišta Omniprojekt je delom ušao i u procesnu proizvodnju.

Kvalitet, ekonomičnost, visoka tačnost i pouzdanost, različit stepen automatizacije proizvoda omogućili su prisutnost u farmaceutskoj, prehrambenoj , petrohemijskoj, hemijskoj i u drugim granama industrije.

0+
Zadovoljnih kupaca
0
Prodatih mašina
36000
Sati rada
0
Zaposlenih