Warsaw Pack (VaršavaPak) Međunarodni sajam tehnologije pakovanja

Na jednom od najvećih sajmova ove vrste u Evropi, Omniprojekt izlaže svoje najatraktivnije mašine: Automatsku liniju za tečnosti (koju čine Monoblok za punjenje bočica, Automatska etiketirka, Robot za preuzimanje etiektiranih bočica i slaganje u sekundarnu ambalažu), Monoblok za PVC i Aluminijumske tube i Mikser-Homogenizator

Vrnjačka Banja, 8. april 2024. godine – Omniprojekt će učestvovati na Varšava Pak, 9. sajmu tehnologije pakovanja i amblaže koji se od 23-25. aprila 2024. godine održava u Varšavi, Poljska. Na štandu broj E2.10 biće predstavljene najnovije mašine sa kojima srpski lider želi da se predstavi kao ravnopravan evropskim proizvođačima opreme za pakovanje.

Tim Omniprojekta u sastavu Aleksandar Bubanja, tehnički direktor, Žarko Todorović direktor prodaje, Stefan Milošković, lider mašinskog biroa i Bojana Bošković, PR, biće na raspolaganju posetiocima da odgovore na sva pitanja i pruže neophodne informacije o proizvodima i uslugama.

Besplatna ulaznica

Registrujte se i obezbedite sebi besplatnu ulaznicu za sajam

VaršavaPak biće odlična prilika da se Omniprojekt uporedi i pažljivo izanalizira ponudu na poljskom tržištu mašina pakerica. Događaj takođe pruža odličnu priliku za učešće na konferencijama, radionicama i kongresima industrije u smislu razmene znanja o tržištu i prikazivanje najnovijih tehnologija.

Tematski opseg VaršavaPak-a obuhvata kompanije koje se bave pakovanjem i tehnologijama pakovanja, mašinama za pakovanje i etiketiranje, ambalažnim materijalima i folijama, sistemima za obeležavanje i kodiranje, logističkim i skladišnim uslugama, inovativnim rešenjima u oblasti pakovanja, automatizacijom procesa u sektoru, testiranjem i kontrolom kvaliteta u industriji.

Varšava Pak je prava investicija za svakog preduzetnika koji želi da proširi grupu potencijalnih poslovnih partnera, izgradi bazu kupaca i ojača svest o brendu na tržištu“.

Branko Babić

Pored Omniprojekta, među prisutnima na sajmu će biti najveći svetski brendovi, poput OCEAN SISTEMS, HG ROBOTICS, SPOLEKS, FILMAT, PAKOVARKA, FENIKS SISTEMS, VEINDICH, Łukaszevicz, Green Tree, POLPAK, Pablo, AGJ, Intrek i AVM PAK.

„Nema svaki poslovni događaj šanse da prođe kroz devet uzastopnih izdanja“, rekao nam je Žarko Todorović, rukovodilac prodaje Omniprojekta i jedan od članova Omniprojektove delegacije. „Da biste to postigli, potrebni su vam provereni poslovni partneri, pravilno odabrana ciljna grupa, kvalitetno profilisanje događaja i stvaranje savršenih uslova za poslovnu integraciju. Deveto izdanje događaja će se još više fokusirati na umrežavanje i poslovnu integraciju.“

Deveto izdanje događaja biće još više fokusirano na izgradnju međunarodnih poslovnih odnosa. Stoga je vredno otvoriti se novim mogućnostima u sektoru.

Varšava Pak 2023.

Skoro 20.000 učesnika iz Poljske i inostranstva posetilo je osmo izdanje Varšavskog sajma, uglavnom preduzetnika fokusiranih na međunarodno ugovaranje, iz Nemačke, Francuske, Španije, Portugalije, Italije, Velike Britanije, Češke i Slovačke.

Osmi sajam tehnologije pakovanja održan je od 18. do 20. aprila 2023. godine. Bila je to moderna platforma za diskusiju o inovacijama u industriji i narednim koracima u njenom razvoju. Za većinu učesnike, uspostavljanje poslovnih odnosa podrazumevalo je ulaganje u razvoj na novim tržištima i širenje na manje pristupačne ciljne grupe.

Varšava Pak je industrijski specijalizovan događaj koji se održava na Ptak Varsav Expo, najvećem sajmu i kongresnom centru u centralnoj Evropi. U cilju okupljanja svih grana industrije i stvaranja povoljnih uslova za profesionalne poslovne kontakte, IKS Međunarodni sajam ambalažnih tehnologija i gotove ambalaže omogućio je da posetioci i izlagači pronađu potencijalne poslovne partnere za svoju kompaniju.

Industrija ambalaže i tehnologije pakovanja se konstantno menja uporedo sa potrošačkom i zakonskom realnošću koja na nju utiče. Sve više zemalja se opredeljuje za zelenija rešenja, a kupci su svesniji potrebe za ekološki održivim izborima. Ovo je veliki izazov za ovaj sektor. O tome, kao io inovacijama, trendovima i novim tehnologijama razgovaralo se tokom osmog izdanja Varšavskog paketa, koji se održao na Ptak Varsav Expo.

MONOBLOK ZA TEČNOSTI
Pouzdan sistem za doziranje tečnosti, transport boca i zatvarača, postavljanje i zatvaranje zatvarača, etiketiranje, laserjet i inspekciju
MONOBLOK ZA TUBE
Pouzdan sistem za doziranje kremastih i pastoznih proizvoda, postavljanje praznih tuba i zatvaranje (varenje, ili pertlovanje) plastičnih ili metalnih (PE ili Al) tuba
MIKSER HOMOGENIZATOR
Kompaktna mašina za vakuumsko mešanje, disperziju i homogenizaciju tečnih, kremastih, pastoznih i viskoznih formi u toplom stanju
Najnoviji blogovi
  • 30 godina posvećeni savršenstvu
    Za nas najvažnija ciljna grupa, od početka je bila farmaceutska industrija, najviše iz razloga što u to vreme nije bilo konkurencije koja je mogla da ponudi opremu za pakovanje u kvalitetu proizvođača sa zapada.
  • Investirati u pakericu, da ili ne?
    10 ključnih argumenata koje treba razmotriti pre odluke o investiciji u opremu za pakovanje, odnosno glavne prednosti mašina za pakovanje
  • Uspeh ne dolazi preko noći
    Intervju sa Brankom Babićem, osnivačem, vlasnikom i direktorom preduzeća Omniprojekt: Balansiranjem unutrašnjih potencijala i spoljašnjih tržišnih zahteva dolazimo do optimalnog poslovanja.
Kategorije

Ostavite komentar